Beste bezoeker

Als voorzitter van Show- & Dansvereniging Avanti! is het mij een groot genoegen u van harte welkom te heten op onze internetsite. Maak onder informatie kennis met het bestuur van onze vereniging. Daarnaast treft u hieronder aan de verantwoordelijken die binnen de vereniging voor de activiteiten, het up to date houden van de internet site, het PR-team en niet te vergeten onze masseur .Speciale aandacht vraag ik voor de Brabantse artiestenavond, die Show- en Dansvereniging Avanti elk jaar in maart of april organiseert. Tijdens deze avond treedt een keur van voornamelijk Brabantse (amateur)artiesten op die het publiek vermaakt met dans, cabaret, zang en nog veel meer amusement. Deze collage geeft een beeld hoe het publiek tijdens deze avonden wordt vermaakt.

 

Bij Agenda treft u de planning van het SVD aan voor de toernooien van seizoen 2023/2024. Zonder Sponsors kan ook onze vereniging niet bestaan. Show- en Dansvereniging Avanti is er bijzonder vereerd met de vele sponsors, groot en klein, die de vereniging al jarenlang steunen. Hieronder treft u een overzicht aan van de 5 hoofdsponsors en de ongeveer 10 subsponsors die de Brabantse Artiestenavonden en het internationale garde- en showdanstoernooi mede mogelijk maken .De Fotogalerie heeft een overzicht van de solo's, show duo, dansgardes en showgroepen welke gedurende het dansseizoen 2023/2024 voor Show- en Dansvereniging Avanti op de diverse danstoernooien zullen uitkomen.

 

Wil u een keer naar een optreden van één van de dansen van onze vereniging komen kijken. In Agenda vindt u de data en plaatsen alwaar de danseressen van Show- en Dansvereniging Avanti zullen optreden. Wilt u weten hoe het de dames is vergaan tijdens het laatste toernooi. In Nieuws vindt u gegevens over de geplande artiestenavond .

 

Tenslotte zou ik het op prijs stellen indien u uw reactie achterlaat in ons gastenboek. Met uw opmerkingen en reacties zijn wij in staat onze internetsite verder te optimaliseren. Namens onze vereniging wens ik u veel surfplezier toe en dank u vriendelijk voor uw bezoek.

 

Met vriendelijke groet, Pierre Hendriks Voorzitter Show- & Dansvereniging Avanti!