Brabandse Artiestenavond  afgelast door Corona virus

Son, 11 maart 2020

 

Beste leden, dansers, bezoekers en andere fans van SDV Avanti!

 

Naar aanleiding van de ontwikkelingen in Noord-Brabant willen wij gehoor geven aan de oproep van de Veiligheidsregio’s waarbij Brabanders worden opgeroepen ‘zeven dagen dagen sociale onthouding’ in acht te nemen. Het advies luidde: “Ga even geen nieuwe sociale contacten aan en wees terughoudend met bestaande sociale contacten.”

De burgemeesters van de Veiligheidsregio’s hebben evenementen met meer dan 1000 personen verboden. Onze beide evenementen van 14 en 15 maart 2020 blijven onder deze aantallen. Het verzoek is om te overwegen om kleinere evenementen toch af te gelasten. Als bestuur van SDV Avanti! hebben wij besloten gehoor te geven aan deze oproep. Nadat we als bestuur dit besluit hadden genomen, ontvingen we ook bericht van burgemeester Gaillard. Het evenement wordt ook ten laste van de gemeente Son en Breugel geannuleerd. Dit sterkt ons in onze keuze en geeft vertrouwen in de genomen beslissing.

De volgende evenementen worden daarom definitief afgelast:

  • Brabantse Artiestenavond op 14 maart 2020
  • Danstoernooi op 15 maart 2020

Tevens worden de trainingen en de activiteiten van Sjors Sportief geannuleerd t/m 16 maart 2020.

 

De bezoekers van de Brabantse Artiestenavond die een kaartje hebben gekocht, krijgen hun geld terug gestort op hun bankrekening. Kaarten voor volgend jaar moeten opnieuw worden besteld via de gebruikelijke weg. U ontvangt te zijner tijd meer informatie hierover.

Betreffende de eventuele gevolgen voor de dansende verenigingen, gaan we in overleg met SVD. Meer informatie volgt.

Wij rekenen op uw begrip voor de ontstane situatie. Vanzelfsprekend hopen wij van harte voor iedereen dat de situatie zo snel mogelijk zal normaliseren en er geen besmettingen plaatsvinden met alle mogelijke gevolgen. Laten we er samen voor zorgen dat we de gezondheidsrisico’s zoveel mogelijk beperken.

 

Met sportieve groet

Bestuur SDV Avanti!